Palvelut

Palvelut

  • Foiling Center on tehnyt useita vuosia yhteistyötä veneilyalan messujen kanssa. Foiling Center on tuottanut messuille purjehdussisältöä ja kutsunut maailman kovimpia tähtiä esitelmöimään eri purjehdusaiheista Suomessa. Lisäksi Foiling Center on tuottanut erilaisia aktivointeja messuille, kuten koepurjehdusta ja radio-ohjattavien veneiden kilpailemista omistamassaan 5mx10m altaassa.
  • Foiling Center on keskittynyt vesillä tapahtuvaan kuvaamiseen. Meiltä löytyy monipuolinen kalusto ja ammattikuvaajat erilaisten videoiden tai still-kuvien tekemiseen. Monivuotinen kokemus on opettanut tekemään hienoja videoita vesillä, niin mainos- kuin tapahtumakäyttöön. Lisäksi mahdollisuus tuottaa livestream tapahtumia. Foiling Center tuottaa mediatuotannon yhteistyökumppaneidensa kanssa. Kalustosta löytyy GoPro-kameroita, kuvauskoptereita, videokameroita, langattomia mikrofoneja. Kalustoa on mahdollisuus myös vuokrata. Kysy lisää lähettämällä meille viestiä.
  • Foiling Center avustaa onnistuneen purjehduskilpailun järjestämisessä monivuotisen kokemuksen avulla. Meiltä löytyy osaamista markkinointiin, kilpailun järjestämiseen, varainhankintaan sekä tiedottamiseen. Kysy lisää lähettämällä meille viestiä.
  • Foiling Center tarjoaa Suomen parhaimpia purjehtijoita miehistöön, meiltä löytyy menestyneitä kilpapurjehtijoita eri positioihin kipparista keulamieheen parantamaan veneen suorituskykyä. Kysy lisää lähettämällä meille viestiä.