Elämykset

Elämykset

FOILING EXPERIENCE

Maailmassa on vain pieni määrä ihmisiä, jotka ovat päässeet kokeilemaan foilaamista. Foiling Center järjestää Foiling Experience -kokemuksia ympäri Suomea. Kesän 2017 aikana mahdollistimme yli 100 henkilölle lentokokemuksen Suomenlahden alueella. Aiempaa purjehduskokemusta ei välttämättä tarvitse olla ja 2017 kesänä saimme vieraaksemme eri ikäisiä 7-75 ikävuoden välillä ja huippunopeudet kohosivat lähes 30-solmuun. Järjestämme tapahtumia yrityksille ja yksityisille. Haluaisitko sinä päästä foilaamaan?

FOILING MATCH RACE

Haluatko päästä kokemaan America´s Cup tunnelmaa kilpailemalla foilaavilla katamaraaneilla? Järjestämme yksityisille ja yrityksille ikimuistoisen kilpailutapahtuman kahdella foilaavalla Nacra 20 FCS veneellä. Aitoon kisakokemukseen et välttämättä tarvitse yhtään purjehduskokemusta. Rakennamme kilpailuareenan haluttuun paikkaan ja luomme hienon kilpailutunnelman, joka voidaan toivottaessa streamata myös suorana lähetyksenä halutussa mediakanavassa live-tulospalvelun kanssa. Osallistujat voivat istua kyydissä, osallistua veneen hallintaan tai toimimalla veneen kuskina.

FOILING RECORD

Suomessa on lukuisia kilpailuja, joista on olemassa reittiennätykset. Jos haluat lähteä kokeilemaan ennätyksen rikkomista foilaavalla katamaraanilla niin järjestämme siihen mahdollisuuden. Mukana ennätyksen rikkomiseen tulee meiltä aina turvavene mukaan. Ennätyksiä voimme rikkoa sisävesistöillä sekä avomerellä rannan läheisyydessä olevilla reiteillä. Haluatko rikkoa reittiennätyksen?